Hotel arrangement

Voor hen die al op zaterdag naar Lelystad willen komen, heeft het 4-sterren Apollo Hotel Lelystad City Center een speciaal oldtimerarrangement. Deze aanbieding geldt alleen voor deelnemers aan de Nationale Oldtimerdag. Deelnemers kunnen zich voor een hotelkamer inschrijven nadat de bevestiging van deelname is ontvangen.

Apollo HotelsVoor de 33e editie van de Nationale Oldtimerdag heeft het 4-sterren Apollo Hotel Lelystad City Centre een speciaal arrangement samengesteld. Deze aanbieding geldt alleen voor de deelnemers aan de Nationale Oldtimerdag. Wanneer u de bevestiging van deelname heeft ontvangen, kunt u het Oldtimersarrangement reserveren voor het speciale tarief van € 78,00 per tweepersoons kamer, inclusief ontbijt, bewaakte nachtstalling van de auto en bustransfer. U ontvangt bij dit arrangement ook een gratis welkomstdrankje in de Hotelbar EXQI’S.

Wij zijn er trots op dat dit grote evenement wederom in Lelystad plaatsvindt, en wij als hotel hier een bijdrage aan kunnen leveren. Wij zien er naar uit om u te mogen verwelkomen op zaterdag 17 juni!

Een kamer reserveren voor de Nationale Oldtimerdag kan telefonisch via 0320 – 242444, per email via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of direct op de website.

Bij boeking graag vermelden: 'oldtimerarrangement'. Bij aankomst regelt de organisatie van de Nationale Oldtimerdag de bewaakte en overdekte nachtstalling van de auto.

Tevens kunt u in ons restaurant ook genieten van een overheerlijke tapas, welke wij u aanbieden voor € 17,95 per persoon. Tapas zijn zeer smakelijke hapjes van vis, vlees of groenten. Wij laten u graag kennismaken met onze tapas en helpen u graag bij het maken van een keuze. Mocht u hiervan gebruik willen maken, kunt u dit bij de reservering vermelden.

Met vriendelijke groet en in de hoop u te kunnen verwelkomen, Apollo Hotel Lelystad City Centre

Priscilla Seoram - Jackson, General manager

Meer in deze categorie: « Automobiliamarkt

Social media

Links en media

   

 

 

  

  

Nationale Oldtimerdag Lelystad (St. Mobiel Erfgoed Fleur de Lis)
Wijngaard 12 | 8212 CB  Lelystad | 0320-233014
KVK-nummer: 69870659 | BTW-nummer: NL858045722B01

Log in of Aanmelden

Log in met Facebook

Wachtwoord vergeten? / Gebruikersnaam vergeten?