Tot aanvang

U kunt inschrijven met automobielen met bouwjaren t/m 1970 en bedrijfsvoertuigen t/m 1975. Wij sluiten ons aan bij de indeling in leeftijdsklassen die door de FEHAC en de FIVA worden gehanteerd. Eind april volgt de officiële bevestiging van uw deelname aan de Nationale Oldtimerdag Lelystad. Begin juni krijgt u als u een officiële bevestiging hebt gekregen, het deelnemersmagazine en uw startnummer per post toegezonden.

Nota bene: als uw inschrijfformulier juist is verzonden zal deze pagina wijzigen in een bedankt voor uw inschrijving pagina. Ziet u deze niet dan is uw inschrijving nog niet verzonden. U krijgt na uw digitale inschrijving tevens automatisch per omgaande uw eigen formulier in uw mailbox en dat betekent dat uw inschrijving ook is binnen gekomen. Is een leeftijdsklasse vol (iedere klasse heeft zijn maximum aantal deelnemers), dan krijgt u (vanaf eind april) van het secretariaat bericht dat u op de wachtlijst wordt geplaatst. Het secretariaat zal u benaderen als er een plek vrij komt.

De klasse F (Modern), automobielen van 1961 tot en met 1970), is voorlopig vol alle aanmeldingen binnen deze klasse worden op de wachtlijst gezet.

De Klasse E, automobielen van 1946 tot en met 1960), is bijna vol ( nog 2 stuks) alle aanmeldingen binnen deze klasse worden op de wachtlijst gezet.

Persoonsgegevens

 

Voertuig gegevens

 

Social media

Links en media

   

 

 

  

  

Nationale Oldtimerdag Lelystad (St. Mobiel Erfgoed Fleur de Lis)
Wijngaard 12 | 8212 CB  Lelystad | 0320-233014
KVK-nummer: 69870659 | BTW-nummer: NL858045722B01

Log in of Aanmelden

Log in met Facebook

Wachtwoord vergeten? / Gebruikersnaam vergeten?