Automobiliamarkt

Automobiliamarkt

De Nationale Oldtimerdag kent een bijpassende gezellige automobiliamarkt met verschillende kramen. De koopwaar dient gelinked te zijn met de Nationale Oldtimerdag. Te denken valt aan: horloges met merkinscripties, nostaligische hoeden en petten, modelauto's, spiegels met merknamen, emaille merkborden, historische kleding, auto-onderdelen, nostaligische koffers en tassen, autoboeken, speelgoed van blik, autoposters, poetsmiddelen, edelstenen en byoux, pick-nick manden, oliën en smeermiddelen, oude en nieuwe motorfietsen en scooters, magazines, klassiekerverzekeringen, gereedschappen, rallyreizen, olie-opvangbakken of merkboeken.

De markt loopt parallel aan de wandelroute langs de deelnemende historische automobielen. Zowel grondplaatsen (voor marktwagens) als marktkramen zijn beschikbaar. Via onderstaand inschrijfformulier geeft u aan interesse te hebben in een plek op de automobiliamarkt.

Reservering loopt via Ferrrion Markten !

Persoongegevens

Voornaam
Achternaam
Straat*
Voornaam
Postcode:*
Woonplaats:*
Telefoon:
E-mail:
Omschrijving koopwaar:
 
 Captcha beveiligingscode
Neem bovenstaande
validatiecode over*
* Verplicht veld

De markt wordt georganiseerd door Huizing & Huizing Promotion uit het Drentse Erica. Een ervaren marktorganisator en -coördinator, bereikbaar per telefoon via 0591-301114. Daarnaast zijn zij per e-mail bereikbaar via info@henh-promotion.nl