Hotelarrangement

Verblijfarrangement in een vier sterren hotel

 

 

Voor hen die al op zaterdag naar Lelystad willen komen, heeft het 4-sterren Apollo Hotel Lelystad City Center een speciaal oldtimerarrangement. Deze aanbieding geldt alleen voor deelnemers aan de Nationale Oldtimerdag. Deelnemers kunnen zich voor een hotelkamer inschrijven nadat de bevestiging van deelname is ontvangen.

Voor de 31e editie van de Nationale Oldtimerdag heeft het 4-sterren Apollo Hotel Lelystad City Centre een speciaal arrangement samengesteld. Deze aanbieding geldt alleen voor de deelnemers aan de Nationale Oldtimerdag. Wanneer u de bevestiging van deelname heeft ontvangen, kunt u het Oldtimersarrangement reserveren voor het lustrumtarief van 75 Euro per kamer, inclusief ontbijt en bewaakte nachtstalling van de auto en bustransfers. U ontvangt bij dit arrangement ook een gratis welkomstdrankje in de Hotelbar EXQI’S.

Wij zijn er trots op dat de 31e editie van dit grote evenement weer in Lelystad plaatsvindt, en wij als hotel hier een bijdrage aan kunnen leveren. Wij zien ernaaruit om u te mogen verwelkomen op zaterdag 20 juni!

Een kamer reserveren voor de Nationale Oldtimerdag kan telefonisch via 0320 – 242444 of per email via reservations.lelystad@apollohotelsresorts.com. Bij boeking graag vermelden: 'oldtimerarrangement'

Met vriendelijke groet en in de hoop u te kunnen verwelkomen,
Apollo Hotel Lelystad City Centre

Priscila Seoram - Jackson
General manager