Medewerker worden

Vanaf de start van de organisatie ieder jaar op 1 oktober zijn er slechts acht maanden te gaan, die hard nodig zijn voor de opzet, voorbereiding en realisatie van een dergelijk groot evenement. Het bestuur bestaat uit professionele vrijwilligers die maandelijks bijeenkomen op basis van een gedetailleerd werkplan. De Nationale Oldtimerdag presenteert in 2020 haar 36e editie. Een evenement dat – naast het bestuur - begeleidt wordt en mede mogelijk wordt gemaakt door een enthousiast en geïnspireerd vrijwilligersteam van ruim 50 mensen. Vanaf donderdag 18 juni tot en met maandag 22 juni gaan zij volop aan de slag om er voor de deelnemers, gasten en de bezoekers opnieuw een topdag van te maken. In hun rol van stewards, verkeersbegeleiders, gastheren en –vrouwen, secretariaats-medewerkers, artiestenbegeleiders, juryassistenten zeggen ze gezamenlijk en vol overtuiging: “We staan voor u klaar”. Steek je handen uit de mouwen en werk mee aan het mooiste en leukste evenement van Lelystad!

Ook medewerker worden?

Wilt u ook medewerker worden en ons team komen versterken? Geef hier eenvoudig je voorkeuren, motivatie en je beschikbaarheid op voor het evenement

Persoongegevens

      

Links en media

  • Historie
  • Persberichten
  • Foto rapportages

Social media

   

 

 

  

  

Nationale Oldtimerdag Lelystad (St. Mobiel Erfgoed Fleur de Lis)
Wijngaard 12 | 8212 CB  Lelystad | 0320-233014
KVK-nummer: 69870659 | BTW-nummer: NL858045722B01

Log In or Sign Up

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.