De 32ste editie van de Nationale Oldtimerdag heeft naast ruim 400 mooie oldtimers ook een erg aantrekkelijk aanvullend programma bomvol met mooie optredens.

Beatford | DJ truck met karakter

DJ BeatfordBeatford is een uniek mobiel DJ podium. Deze klassieke Bedford ambulance (1970) is compleet verbouwd tot DJ truck. De uitstraling is zomers en modern met behoud van de mooie ronde vormen uit de jaren 60 en 70. Beatford heeft karakter. Met de lekkerste beats zorgt Beatford voor de goede sfeer!

 

Radio Barkas

Radio BarkasRadio Barkas is het kleinste radiostation van Nederland, dat perfecte vintage achtergrondmuziek verzorgt op evenementen. Vanuit een verbouwde voormalig DDR Barkas B1000 worden originele krakende LP's en singeltjes uit de jaren vijftig en zestig gedraaid, van rock&roll tot oude ska en surf; Van rhythm&blues tot exotische jazz, calypso en mambo.

 

Bloaskapel Pardoes

Bloaskapel PardoesBloaskapel Pardoes uit Zwolle is een gezellige groep muzikanten van alle leeftijden die, weten wij uit ervaring, een gezellig feestje weet te bouwen. Pardoes speelt een uitgebreid repertoire. Van popnummers van Michael Bublé en Robbie Williams tot echte carnavals krakers en van Nederpop tot Duitse Schlagers. Pardoes is er voor de gezellige noot.

 

Bigband de Q-Buskers

BIGBAND DE Q-BUSKERSDe Q-Buskers zijn het paradepaardje lichte muziek van de Kubus in Lelystad. De Bigband speelt niet alleen jazzmuziek, maar ook populaire muziek. De circa 20 muzikanten - waaronder saxofonisten, trompettisten, trombonisten en een ritmesectie bestaande uit pianist, drummer, bassist en gitarist - vermaken hun publiek op swingende wijze. Bigband The Q-Buskers bestaat al ruim 30 jaar en staat sinds 2012 onder de leiding van dirigent Pieter van den Dolder.

 

Dweilorkest De Hoetetoeters

Dweilorkest De HoetetoetersDweilorkest De Hoetetoeters vermaakt het publiek met afwisselende muziek. Van My Way en Laat me tot aan Bad Romance en Narcotic. Natuurlijk ontbreekt het ook niet aan de nodige carnavalskrakers. De Hoetetoeters zijn van alle markten thuis. Als het maar voor het publiek herkenbaar is en mensen genieten van de uitstraling en muziek. Hun aanstekelijk enthousiasme is een garantie voor vrolijkheid tovert een glimlach op ieder gezicht.

 

Akoestisch duo Huub & Henk

Akoestisch duo Huub & HenkHuub & Henk brengen gezellige, gevarieerde en professioneel uitgevoerde hits van vroeger en nu. Maar toch vooral van vroeger! Met twee goede stemmen, uitstekend gitaarwerk, een vrachtlading aan liedjes - en een heleboel humor. Het repertoire bestaat onder andere uit Rockhits, Country, Rock & Roll, Blues en Evergreens. Veel oldies uit de Sixties en Seventies maar ook moderner spul. Een goede en gezellige muzikale omlijsting.

 

Geer de Brandweer

Geer de brandweerGeer heeft een nieuwe baan bij de Brandweer nota bene, fietst iedere ochtend tijdig van huis richting de kazerne en is onderweg alert op eventueel te blussen brandjes. Aangekomen op het werk, schiet hij in zijn tenue en is meteen stand-by en gereed voor actie, echter vanaf het moment dat de eerste brandmelding binnenkomt beginnen zich de problemen al meteen op te stapelen. Een mobiele 'vuur' act, echter met een voorstelling op locatie met warme en hilarische momenten.

 

De Recycle Muziekkist - Schatkist

De Recycle Muziekkist - SchatkistGeert bouwt op iedere denkbare plek instrumenten van recycle materiaal. Hij bereidt het zó voor, dat de instrumenten bijna getoverd uit de kist komen. Een beetje gegoochel en een laatste hand eraan en de kinderen kunnen zelf hun instrumentje uit proberen en bespelen. Vanuit de levensgrote kist – tevens een fraai ludiek decor – maakt hij de instrumentjes zelf.

Social media

Links en media

   

 

 

  

  

Nationale Oldtimerdag Lelystad (St. Mobiel Erfgoed Fleur de Lis)
Wijngaard 12 | 8212 CB  Lelystad | 0320-233014
KVK-nummer: 69870659 | BTW-nummer: NL858045722B01

Log in of Aanmelden

Log in met Facebook

Wachtwoord vergeten? / Gebruikersnaam vergeten?

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok