Organisatie

De Nationale Oldtimerdag vindt plaats onder bestuurlijke verantwoordelijkheid van de Stichting Mobiel Erfgoed Fleur de Lis. De voorbereiding en uitvoering van het evenement wordt ingevuld door een zelfstandig opererende organisatiecommissie die op de dag zelf wordt geassisteerd door een team van ruim 50 vrijwilligers en een team van 34 deskundige juryleden. De Nationale Oldtimerdag is een evenement zonder winstoogmerk. De begroting wordt volledig gedekt door bijdragen van de founding partners City Marketing Lelystad (CML) en Evenementen Coördinatie Lelystad (ECL) en een forse groep zeer gewaardeerde sponsors en participanten..

Organisatie comité

William
van der
Meulen

Voorzitter &
Promotie

Tineke
van der
Meulen

Secretariaat

Wouter Biesmans

Planning & Events

Michel Veul

Planning & Logistiek

Ben
Schoen

Algemeen

Matthijs Biesmans

Webmaster

 

Marten
Timmers

Hospitality & Catering

Fred
Arp

Sponsering & Jury

Martijn
Mattie

Optredens & Curiosa Markt

vrijwilligersteam

Vanaf de start van de organisatie ieder jaar op 1 oktober zijn er slechts acht maanden te gaan, die hard nodig zijn voor de opzet, voorbereiding en realisatie van een dergelijk groot evenement. Het bestuur bestaat uit professionele vrijwilligers die maandelijks bijeenkomen op basis van een gedetailleerd werkplan. De Nationale Oldtimerdag presenteert in 2020 haar 36e editie. Een evenement dat – naast het bestuur - begeleidt wordt en mede mogelijk wordt gemaakt door een enthousiast en geïnspireerd vrijwilligersteam van ruim 50 mensen. Vanaf donderdag 18 juni a.s. gaan zij volop aan de slag en zijn ze in full swing om er voor de deelnemers en de bezoekers opnieuw een topdag van te maken. In hun rol van stewards, marshallers, verkeersbegeleiders, gastheren en –vrouwen, secretariaats-medewerkers, artiestenbegeleiders, juryassistenten zeggen ze gezamenlijk en vol overtuiging: “We staan voor u klaar”.

Ook onderdeel uitmaken van ons medewerkersteam? Klik hier.

Links en media

  • Historie
  • Persberichten
  • Foto rapportages

Social media

   

 

 

  

  

Nationale Oldtimerdag Lelystad (St. Mobiel Erfgoed Fleur de Lis)
Wijngaard 12 | 8212 CB  Lelystad | 0320-233014
KVK-nummer: 69870659 | BTW-nummer: NL858045722B01

Log In or Sign Up

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.